קיצור תולדות האכילה: מייקל פולן בשיחה עם רונית ורד. אורח מיוחד: הדיי עפאים צילום: איל תגר, קן לייט, דן פרץ

קיצור תולדות האכילה: מייקל פולן בשיחה עם רונית ורד. אורח מיוחד: הדיי עפאים

בשיתוף קרן קונרד אדנאואר בישראל 

יום ד' 13.5
21:30-20:30
FaceBook Live

קריאה אחרונה: סדרת מפגשים העוסקת בנושאים החמים ביותר – תרתי משמע  על סדר היום. סופרי הפסטיבל ידונו בשינויי האקלים, בבינה מלאכותית ובפייק ניוז, ויתהו כיצד כל אלו משפיעים על היצירה הספרותית.

הסופר והעיתונאי פרופ' מייקל פולן (ארה"ב) הוא אחד מהחוקרים החשובים בעולם בתחום תרבות האוכל ("קיצור תולדות הבישול" "דילמת השפע" ו"הבוטניקה של התאווה"), ומי שניסח מחדש את האופן בו אנחנו חושבים על אכילה ועל הדרך בה מגיע המזון לצלחת שלנו. פולן יצטרף לעיתונאית האוכל של מוסף "הארץ", רונית ורדלשיחה על ייצור וצריכת מזון בעידן שנע בין המקומי לגלובלי, בצל שינויי האקלים ומשבר הקורונה.

 

בתום השיחה עם פולן יצטרף אל רונית ורד השף והחקלאי הדיי עפאים, שידבר על בישול ברוחו של פולן, ויציג מנות מסקרנות במיוחד המורכבות ממספר מצומצם של מרכיבים מקומיים ועונתיים: שקשוקה לבנה וסלט "קיץ וחורף".

 

  • השיחה תתקיים בשפה האנגלית
  • השיחה תתקיים בשידור לייב בפייסבוק
  • אין צורך בהרשמה

 

לקבלת עדכונים הצטרפו לאיוונט בפייסבוק

 

הירשמו לניוזלטר

  2022 כל הזכויות שמורות משכנות שאננים ©